Blogger Layouts

♪ ♫ ♩ ♬ cik alynn jamaluddin ♪ ♫ ♩ ♬


~~ la dolce cik lynn ~~

About Me

My photo
I'm simple girl..:)saya ta de pun tarikan yang menarik..saya hanya tau senyum sahaja..seorang obsess warna pink dengan purple..tapi owg yang kenal saya pun ta tau sangat.. yang saya minat warna tu..ye la ta kan la..setiap perkara na warna pink dengan purple...warna lain pun ada yang cantik gak..hihihi(: then saya pun minat character hello kitty and snoopy..bukan tu je..polka dot pun sama gak saya pun suke ...huhu kalau bab citer atau movie ke.. korea dan japan la saya suke..bukan suke...tapi suke sesangat..huhuhu .sampai ada owg tanya " tengah wat ape tu? "..saya mesti suruh teka..jawapan yang diowg bagi tu tepat sekali... " tengok citer mata sepet la tu "...saya hanya mampu untuk senyum sahaja..bile diowg kat macam tu...:) kalau na tau lagi pasal saya.. view la my blog lagi yey!!(:

stalker me??

kegedikan telah berlaku..

kesah nye ada la..
huh!! ingat ape..bertandingan bercerita ke..
sebenarnye saya...
na cerita pasal wayang yang saya tengok..
with somebody..siapa kah..??apekah??
alaaa....korang ta kenal la..
so ta yah la na memperkenalkan..sapa dye nie kat korang..wee~~
lagi pun nie blog saya..
saya na cerita pasal stuasi semasa tengok wayang ..
huhu:)kawan saya nie mula_mula na tengok citer aksi..
pastu tengok masa kul berape tayangan..tapi..ta na lak..
so saya cakap la..meh kita tengok citer ala ala...comey gitu..
huhuhu:)boleh la ye..sebab saya nie kan comey jadi perlu la..
tengok citer comey-comey...
akhirnye dye pun mengalah..

time kitaowg masuk panggung..dye kata na tido la..
aik..tadi iye-iye mengalah..
kalau citer nie ta sedap la baru na tido...huh!! 
ingat ape..makanan ke..ape la saya nie..
besh la..huhu:)then saya kata la..owh ok..
tapi ta tido pun sebab citer nie kelakar gak la..
asyik tergelak-gelak je kiteowg..
macam kat umah sendiri la saya wat..wee~~
citer nie memang besh..tapi kalau na bagi bintang..
daripada 5..saya bagi 3 je..
huhuhu:)

opps lupe lak na bagi tau ape citer ape yang saya tengok kan..
"HOP" sebenarnye na citer RIO tapi...ta pe la..minggu depan la..
ta pun time cuti minggu nie..tengok-tengok kalau kalau la
kawan-kawan saya yang ada masa terluang untuk menemani saya nie..
ishh..wat ayat touching la..hikhik:)


ok la sekian saja entry kali ni..yeay..xoxo"



 saya sempat amik pic tiket je..
jadi la tu kan..daripada ta de..hikhik:)

bubye!!

No comments:

Post a Comment